Tips veiligheid en gebruik

  • Geschrieben am
Tips veiligheid en gebruik

Nicotine (vooral sterk geconcentreerd) is een gevaarlijke stof en moet met zorg worden behandeld. De inname van voldoende hoge concentraties nicotine door inname, inhalatie of absorptie door de huid kan vergiftiging en ziekte veroorzaken, en in extreme gevallen zelfs de dood. Wees verantwoordelijk, deze gemakkelijk te volgen veiligheids- en gebruikerstips helpen u om uw risico te beperken.

Nicotine Veiligheid, behandeling en opslag

Nicotine (vooral sterk geconcentreerd) is een gevaarlijke stof en moet met zorg worden behandeld. De inname van voldoende hoge concentraties nicotine door inname, inhalatie of absorptie door de huid kan vergiftiging en ziekte veroorzaken, en in extreme gevallen zelfs de dood. Wees verantwoordelijk, deze gemakkelijk te volgen veiligheids- en gebruikerstips helpen u om uw risico te beperken.

Tips voor veiligheid en gebruik

Inspecteer uw nicotine visueel:

Controleer of de flessen niet lekken; controleer de doppen en de flessen van de buitenkant op tekenen van beschadiging. Als het lekt, draag dan ( Nitril )handschoenen, breng nicotine over naar een veilige, afgesloten container en verwijder resterende nicotine met een natte, warme doek en verdun / was in een gootsteen met warm water.

Draag ( Nitril )handschoenen en blijf in de buurt van een gootsteen:

( Nitril )handschoenen moeten altijd worden gedragen bij het hanteren van verdunde nicotine. Verdunde nicotine kan door de huid worden opgenomen. Als er een lekkage is en nicotine contact maakt met uw huid, was uzelf dan onmiddellijk. Als u zich ziek begint te voelen of symptomen opmerkt zoals vermoeidheid, duizeligheid, snelle en / of onregelmatige hartslag, maagklachten of pijn, raadpleeg dan uw arts. Dit is vooral belangrijk bij hogere nicotinesterktes, die fataal kunnen zijn.

Gebruikt u apparatuur voor het maken van uw e-liquid:

Gebruik geen alledaagse huishoudelijke apparaten, vooral geen apparatuur die worden gebruikt voor het bereiden van voedsel. Als u andere flessen moet gebruiken dan waarvoor de verdunde nicotine is binnengekomen, zorg dan dat deze geschikt is voor het opslaan van nicotine. Flessen van gekleurd glas of ondoorzichtig HDPE (# 2) plastic moeten worden gebruikt. Het is ook een goed idee om een ​​doe-het-zelfmengset samen te stellen om aan te geven welke spuiten en flessen in contact komen met nicotine. Dit helpt kruisbesmetting voorkomen.

Meng een veilige stille kamer op stabiele oppervlakken:

Het helpt ervoor te zorgen dat u in een afleidingsvrije omgeving werkt, waar anderen u niet storen. Zorg ervoor dat uw nicotine en apparatuur op vlakke, stabiele oppervlakken worden geplaatst. Dit verbetert de nauwkeurigheid van uw mix en beschermt u en anderen tegen mogelijke lekkages.

HOUD ALLE NICOTINE UIT BEREIK VAN KINDEREN:

Kinderen zijn vindingrijk, oplettend en nieuwsgierig naar alles wat volwassenen doen. Behandel nicotine zoals elke andere giftige chemische stof, en bewaar uw nicotine op een veilige plaats, bij voorkeur met een slot. Nicotine blijft kleurloos en smaakloos in de koelkast of vriezer. Als u van plan bent uw nicotine in de koelkast te bewaren, neem dan voorzorgsmaatregelen zoals een aparte, afsluitbare koelkast of hangslotdoos in de koelkast om besmetting van voedsel en toegang door kinderen te voorkomen.

Houd het uit de buurt van kinderen en huisdieren. Als ouders of verzorgers van kinderen, is het uw verantwoordelijkheid om ze veilig te houden. Nicotine is een gevaarlijke, giftige stof die met zorg moet worden gehanteerd. Zelfs als kinderen normaal niet bij u in de buurt zijn, helpen voorzorgsmaatregelen u en alle bezoekers veilig te houden.

NICOTINE

Nicotine is een natuurlijk product en moet onder bepaalde omstandigheden worden bewaard om de levensduur ervan te verlengen en kwaliteitsverlies te voorkomen. Na verloop van tijd kan nicotine een verscheidenheid aan kleuren (waaronder maar niet beperkt tot geel, roze, bruin en zelfs een blauwgroene kleur) omzetten en een kenmerkende geur en gepeperde smaak ontwikkelen. Er zijn verschillende factoren betrokken. De belangrijkste zijn oxidatie, UV-licht en warmte. Omdat PG en VG als conserveringsmiddelen werken, des te hoger word de milligramsterkte van uw nicotine, des te sneller kan de kwaliteit achteruitgaan. PG is de beste van de twee als verdunningsmiddel als het gaat om behoud.

Volg deze snelle en eenvoudige suggesties om de kwaliteit van uw nicotine te beschermen.

1. Houd de nicotine uit de buurt van direct zonlicht of andere felle lichtbronnen.

2. Als u niet van plan bent uw nicotine binnen de eerste week te gebruiken, raden we u aan deze in een koelkast of vriezer op te slaan *.

* Verdunde nicotine bevriest bij een lagere temperatuur dan normale diepvriezers bereiken, dus het blijft in vloeibare vorm, hoewel het veel dikker zal zijn dan bij kamertemperatuur. Nicotine gesuspendeerd in plantaardige glycerine zal gelatineachtig worden en moet worden opgewarmd voor gebruik. Nicotine gesuspendeerd in propyleenglycol zal dunner blijven dan dat gesuspendeerd in glycerine en is gemakkelijker om direct uit de vriezer te werken.

HOUDBAARHEID
Nicotine is indien gekoeld ( vriezer / koelkast ) en beschermt van ( UV ) licht vele jaren houdbaar. ( tot wel 10 jaar )

WELKE NICOTINE VOOR E-LIQUIDS

Er is maar een zuiverheid geschikt voor te dampen in dat is de meest zuivere soort ( 99,9 % ) andere nicotines zoals 99% of 99,5% zijn NIET geschikt voor dit doel ivm onzuiverheden.

Copyright Insane TM
Nicotinebase