• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

kiezen van een Aroma

  • Posted on
kiezen van een Aroma

Helaas is het kiezen uit veel ontelbare vape-smaken niet gemakkelijk, vooral voor de beginners. De favoriete e-juice smaak van één product is misschien verschrikkelijk voor een en heerlijk voor de ander. Dus, als u een paar basiszaken kent, kunt u voorkomen dat u geld verspilt aan de e-liquid-smaken die u niet lekker zult vinden.

Helaas is het kiezen uit veel ontelbare vape-smaken niet gemakkelijk, vooral voor de beginners. De favoriete e-juice smaak van één product is misschien verschrikkelijk voor een en heerlijk voor de ander. Dus, als u een paar basiszaken kent, kunt u voorkomen dat u geld verspilt aan de e-liquid-smaken die u niet lekker zult vinden.

Wat zit er in je e-liquid?

Een e-liquid heeft een paar ingrediënten, waaronder een basis die bestaat uit plantaardige Glycerine (VG), Propyleenglycol, of beide, nicotine en aromastoffen. VG is gemaakt van plantaardige olie en is een dik, zoet natuurlijk extract. Dus, het verdikt de damp plus zijn zoetheid kan de algehele smaak van de e-liquid beïnvloeden. PG, aan de andere kant, is een organische glycerol gemaakt van propyleenoxide, een bijproduct van aardolie. Het resulteert meestal in een hogere keelhit. E-liquids hebben een andere mix van VG en PG, en veel e-liquids geven je de vrijheid om een ​​mix naar keuze te selecteren.

Bovendien hebben de meeste e-liquids verschillende smaken en nicotinesterktes. Voor nieuwe ex-rokers die vapers zijn geworden, kan een hogere sterkte, zoals 18 ,een ideale liquid zijn om te starten omdat het je nicotinefixatie oplevert. Een gezonde benadering die de meeste mensen aannemen, is om naar beneden te werken naar lagere niveaus en uiteindelijk naar 0 mg. Vergeet niet dat de hoeveelheid damp geproduceerd door uw e-sigaret of verdamper ook invloed heeft op de hoeveelheid nicotine die u verbruikt. De vuistregel is dat hoe hoger de hoeveelheid damp die uw e-cig produceert, hoe lager het nicotinegehalte is dat u moet kiezen.

Last but not least is de smaakstof die wordt gebruikt in een e-juice, die het kan maken of breken. Vape-smaken variëren van gewone tabak tot zoete fruitsmaken. Deze verschillende e-sigaret smaken zijn gemaakt om verschillende vapers tegemoet te komen, van degenen die een intens verlangen naar tabak hebbenen voor diegenen met een zoetekauw. Bovendien kunt u verschillende smaken mengen met een paar muisklikken om uw unieke e-liquid te creëren.

Soorten Vape-smaken

Er zijn oneindig e flavors smaken verkrijgbaar op de markt, die kunnen worden onderverdeeld in vier hoofdgroepen. Om de beste e-liquid te maken dat aan je smaakpapillen voldoet, begin je met één smaak en voeg je er andere smaken aan toe. Als u bijvoorbeeld mentholsigaretten rookt, zult u waarschijnlijk de mentol smaak lekker vinden. Maar misschien vind je het nog leuker als je bananensmaak eraan toevoegt.

Op tabak gearomatiseerde e-liquids

Tobbaco-aroma's.

Omdat de meeste vapers ex-rokers zijn, houden ze van de smaak van tabak. Met tabak gearomatiseerde e-liquid's proberen zij een oplossing te bieden voor hun verlangen zonder de teer, kankerverwekkende stoffen en andere schadelijke chemicaliën die in de tabaksrook worden aangetroffen. Dit is de reden waarom bijna elke e-liquid-fabrikant een tabaksmaak heeft in zijn lijn van e-liquids.

Insane Tm heeft ook een volledige lijn van hoogwaardige, bevredigende tabaksvape-smaken, waaronder klassieke Amerikaanse tabakaroma's, droge maar zoete tabak uit het oosten, Cubaanse tabak en meer.

E-liquids met enkelvoudige smaak

Ananas-Single-flavoured e-liquid zijn het meest populaire en zijn er in verschillende smaken beschikbaar, van koffie tot fruit en van cocktails tot taarten en ga zo maar door. De uitgebreide reeks standalone, de aroma`s Insane Tm zijn meestal fruitig maar bevatten ook enkele eigenzinnige smaken zoals koffie, cola en taartaroma's.

Het beste aan deze smaken is dat je zowel de nicotinesterkte als VG / PG-mix kunt kiezen om de e-vloeistof naar jouw smaak aan te passen

Hoge VG e-liquid

high-vg word beschouwd als ideaal voor sub-ohm vapen, zijn hoge VG e-liquid is een klasse apart als het gaat om de intensiteit van de smaak. Het maken van hoge VG-e-liquid is echter een zeer gecompliceerde zaak en daarom missen veel bedrijven het doel. Ofwel krijg je droge klappen of een verbrande smaak wanneer je met hoog wattage / voltage of een zeer lage weerstand dampt, omdat het e-liquid niet is gemaakt om de immense hitte te weerstaan ​​en uiteindelijk de smaak verliest. De VG aroma`s van Insane Tm excelleren echt bij hoge temperaturen en zijn een ideale keuze als u zich bezig houdt met sub-ohm vapen, drippen of vaping tegen de temperatuurregeling.

E-Liquid met meerdere smaken

Ondanks het feit dat je talloze smaken hebt, is het mogelijk dat je favoriete smaak nog steeds niet op de markt verkrijgbaar is. Dit is waar je je creativiteit kunt ontketenen en exclusieve damparoma's kunt maken waarvan je weet dat je smaakpapillen er dol op zullen zijn. Gelukkig hoef je niet de moeite te doen om verschillende smaken fysiek te mengen, en hoef je alleen maar op een paar knoppen te klikken met de muis, zullen de rest voor u doen, zodat u de perfecte smaak in huis krijgt geleverd.

Conclusie

Niemand wil de smaak dampen die ze niet lekker vinden, en met zoveel geweldige damp-smaken die er zijn, moet er tenminste één smaak zijn waar je dol op bent. Maar elke smaak proberen is gewoon uit den boze. Dit is waar je deze gids, samen met wat gezond verstand, kunt gebruiken om de juiste smaak te vinden zonder veel geld uit te geven.

Copyright Insane TM
Nicotinebase