• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

E-liquids voor je elektrische sigaret

84
Wil jij de juiste e-liquid kopen voor je elektrische sigaret? Zodra je de vloeistof toegevoegd hebt ben je ready to vape! Alle e-liquids voldoen aan strenge kwaliteitseisen waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.
Lees meer
Sorteren op:

Wat is een E-liquid?

Een E-liquid is de vloeistof die je gebruikt om de tank van een elektrische sigaret te vullen. Door middel van een verwarmingselement wordt de vloeistof geactiveerd en omgezet in een damp die je inhaleert. Een andere benamingen voor E-liquids zijn E-juices.

De vloeistof is samengesteld uit een basevloeistof van:

  • 100% VG
  • 100% PG
  • of een mix van VG en PG

PG is een afkorting van Propyleen Glycol. VG staat voor vegetal glycerin. Beide stoffen zorgen ervoor dat er zichtbare damp vrijkomt. De voorkeur voor de ene of de andere stof is persoonlijk. Vaak starten gebruikers met een e-liquid met PG omdat dit makkelijk in gebruik is. Let er wel op dat niet iedere coil/brander geschikt is voor bijvoorbeeld 100% VG. Bij iedere e-liquid staat de verhouding aangegeven. Je bij ons E-liquids in verschillende nicotine sterktes bestellen.

Smaken

In onze webshop vind je ook veel verschillende smaken. Een greep uit ons assortiment:

Naast de vele verschillende smaken zijn er ook verschillende liquidverhoudingen. Naast de smaak is dit bepalend voor de dampervaring. Kies je voor het effect van een traditionele sigaret of meer voor de vape ervaring? Je hebt in ieder geval genoeg keuze uit verschillende smaken en verhoudingen. Welke e-liquid jij hebt best kunt bestellen is afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en ook deels jouw type elektrische sigaret. Kijk daarom eerst altijd even goed voordat je nieuwe e-liquids gaat bestellen. Twijfel je over wat de juiste e-liquid is voor jouw e-sigaret? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

E-liquid kopen

Let hierop bij het kopen van een nieuwe E-liquid:

  • Kijk wat voor type e-sigaret je hebt
  • De verhouding VP en PG in de e-liquid. Wil je bijvoorbeeld 100 vg e-liquid kopen? Lees dan goed de beschrijving bij het product! 
  • Kies de smaak die past bij jouw voorkeuren
  • Het nicotinegehalte

Meer weten over e-liquids?

Bestaat er zoiets als de goedkoopste e-liquid? Of de beste e-liquid? Bij Save Vape zijn de e-liquids zeer voordelig en ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vind je je ook Shake & Vape e-liquid. Hier kun je zelf nicotine aan toevoegen om de sterkte te bepalen. Ze zijn te bestellen in 40 ml en 50 ml. E-liquid kopen? Alle diverse smaken zijn eenvoudig en veilig te bestellen via onze webshop. Kies één of meerdere smaken en plaats je bestelling in je winkelmand. Check het besteloverzicht en reken af in onze veilige online omgeving. Bij een bestelwaarde vanaf € 50 zijn de verzendkosten gratis. Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe producten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!