• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

FULL MOON E LIQUIDS

0
Nicotinebase heeft full moon e-liquid in het assortiment. Full moon staat bekend om zijn goede e-liquid kwaliteit, waardoor Nicotinebase verschillende smaken van het merk in het assortiment heeft.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Met de e-liquid van full moon ben jij verzekerd van een positieve vape ervaring. De e-liquid is geschikt voor jouw e-sigaret en door de verschillende smaken die wij aanbieden, bepaal jij de smaak helemaal zelf.

Verschillende soorten e-liquid

Het assortiment van full moon e-liquid bestaat uit verschillende smaken. De smaken bevatten allemaal fruitsmaken, beschreven in verschillende kleuren. Full moon purple is een intense druivennectar met een vleugje appel, om zo passie en zoetheid te combineren. Full moon blue is een fruitige mix van banaan, perzik en kauwgom. Voor een pure bananensmaak is full moon yellow de juiste keuze. Tot slot hebben wij ook full moon green in het assortiment, dat een verse limoen, ananas en gember smaakt geeft. Bij de full moon e-liquid tonen wij alle benodigde informatie en het feit of het product nog op voorraad is. Met deze transparantie weet jij precies waar je aan toe bent. Daarnaast hebben we de e-liquid duidelijk opgesteld, wat de keuze voor jou makkelijker moet maken.

Zorg voor een juiste PG/VG verhouding

De full moon e-liquid bevat zogenoemde PG en VG stoffen en kunnen invloed hebben op jouw gezondheid. Het kan namelijk zijn dat één van deze twee stoffen een allergische reactie geeft. De PG stof zorgt voor de smaak van de e-liquid, terwijl de VG stof de hoeveelheid damp creëert. Zorg dat deze stoffen in balans zijn, anders kan het zorgen voor een vervelende vape ervaring. Onze specialisten geven hier graag meer informatie over.

Nicotinebase, jouw betrouwbare partner voor vapen

Wij vinden het belangrijk dat jij precies weet wat vapen inhoudt voordat je er mee begint. Vapen kan namelijk risico’s meebrengen voor jouw gezondheid. Nicotinebase voorziet jou daarom graag van extra informatie wanneer jij daar behoefte aan hebt. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor vapen en het kopen van full moon e-liquid.

Vragen?

Heb jij nog vragen over Full moon e-liquid, over de levering of over onze andere vape producten? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, maar je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen. Onze medewerkers voorzien jou daarna graag van persoonlijk advies.