• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

HALO E-LIQUIDS

1
De Halo e-liquids en aroma’s worden al sinds 2009 gemaakt in Amerika. De e-liquids bevatten aroma’s van hoge kwaliteit en uitstekende grondstoffen. Je vindt de Halo e-liquid op deze pagina! Bekijk het nu en maak een juiste keuze.
Lees meer
Sorteren op:

Halo e-liquid van Save Vape

In ons assortiment vind je de Halo e-liquid Tribeca. Dit is een e-liquid met een klassieke smaak die doet denken aan de beroemde RY4. Je hebt de keuze uit een flacon van 10ml met een nicotine sterkte van 3mg of 6mg. Vrijwel alle e-liquids van Halo hebben een PG/VG verhouding van 70/30. De PG zorgt voor de meeste smaak in de e-liquid en daarbij ontstaat een kriebel in de keel. VG zorgt voor de hoeveelheid damp die hierbij ontstaat. Sommige mensen zijn hiervoor allergisch, dus let goed op bij het bestellen van de juiste e-liquid.

Online bestellen

Bestel jouw Halo e-liquid nu bij Save Vape. Ben je nog benieuwd naar de rest van onze e-liquids? Bekijk dan ook eens onze andere merken en probeer eens wat anders. Hoe meer je bestelt, hoe sneller de verzendkosten vervallen. Bestel voor minimaal €50,00 en profiteer van gratis verzending. Let er wel op dat je weet wat voor producten je bestelt, omdat dit enige invloed heeft op jouw gezondheid. Ben je dus niet zeker van een e-liquid of nicotine base? Stel dan nu jouw vragen aan onze specialisten. Wij geven namelijk graag persoonlijk en deskundig advies.

Meer informatie over de e-liquid

Halo e-liquid kopen? Bij Save Vape ben je aan het juiste adres om jouw Halo e-liquids aan te schaffen. Je koopt hier gemakkelijk hoogwaardige e-liquids. Heb je advies nodig? Neem dan nu contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 uur tot 14:00 uur of stuur even een mail met jouw vragen.