• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

HANGSEN E-LIQUIDS

0
Ben je bekend met het merk Hangsen? Waarschijnlijk wel, want Hangsen is een merk dat al sinds 2009 acties is binnen de e-sigaretten branche. Zij verkopen een groot aantal smaken aan e-liquids die jij kunt gebruiken voor je e-sigaret. Hangsen is inmiddels
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

PG en VG verhouding

Zoals je waarschijnlijk weet, bevinden zich verschillende stoffen in een e-liquid. De PG zorgt voor de smaak in de e-liquid en de VG zorgt voor de hoeveelheid damp dat vrij komt. Deze stoffen zijn dus belangrijke onderdelen van een e-liquid, maar ze moeten zich wel in de juiste hoeveelheid bevinden in de e-liquid. Daarbij kunnen mensen ook allergieën hebben voor één van deze stoffen. Bij de Hangsen e-liquids is de verhouding 70% PG en 30% VG. Hierdoor wordt een goede balans gemaakt.

Diverse Hangsen e-liquids

De e-liquids zijn verkrijgbaar in diverse smaken, zoals appel, super mint, fruit, tabak, perzik, watermeloen en ga zo nog maar even door. De Hangsen e-liquids zijn verkrijgbaar in flesjes van 10ml. Deze flesjes beschikken over een spitse punt waardoor je de tanks gemakkelijk kunt vullen. Per product staat aangegeven of het flesjes met e-liquid op voorraad is, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Voor persoonlijk en deskundig advies neem je nu contact met ons op. Bij een minimaal bedrag van €50,00, wordt de verzending geheel gratis en vallen de verzendkosten voor onze rekening. Bekijk ook nog eens overige e-liquids.

Hangsen e-liquids bestellen

Wil je een Hangsen e-liquid kopen? Dat kan bij Save Vape. Zorg er voor dat je van tevoren goed geïnformeerd bent over het product en bestel dan online jouw e-liquids. Wil je meer weten over onze producten? Onze specialisten vertellen je er graag meer over, want het is belangrijk om precies te weten wat je aanschaft, omdat het effect heeft op je gezondheid. Bel ons gerust even op of stuur een email met jouw vragen en wij staan je zo spoedig mogelijk te woord.