• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

LIQUA E-LIQUIDS

14
In Nederland behoren de Liqua e-liquids tot één van de populairste merken. Echter komen de Liqua e-liquids oorspronkelijk uit Italië en zijn ze al sinds 2009 op de markt. De e-liquids zijn geschikt voor jouw e-sigaret en je kunt dus helemaal zelf de smaak
Lees meer
Sorteren op:

Verschillende smaken e-liquids

Ons assortiment biedt diverse Liqua e-liquids in verschillende smaken. Wat dacht je van aardbei, perzik, american blend, watermeloen, mentol en nog veel meer? Op deze manier kan iedereen een e-liquid uitkiezen die geheel naar wens is. Verschillende smaken proberen kan natuurlijk ook. Bij elk product staat aangegeven of het op voorraad is. Hierdoor bieden wij volledige transparantie en weet jij waar je aan toe bent. De e-liquids zijn duidelijk afgebeeld en overzichtelijk opgesteld.

PG en VG verhouding

Het is belangrijk om goed op te letten welke e-liquids de beste zijn voor jouw gezondheid. De e-liquids beschikken namelijk over PG en VG stoffen. Er zijn mensen die voor één van deze twee allergisch zijn. De PG zorgt voor de smaak van de e-liquid en de VG zorgt voor de hoeveelheid damp. Zorg ervoor dat deze stoffen in balans zijn, anders kan het als vervelend worden ervaren. Onze specialisten kunnen je hier meer informatie over geven.

Meer weten over Liqua e-liquids

Heb je vragen over de verschillende e-liquids van Liqua? Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat het inhoudt en dat je weet waar je aan begint. Het heeft namelijk wel invloed op de gezondheid. Wij voorzien je daarom graag van extra informatie en staan je te woord bij vragen. Je kunt ons telefonisch bereiken maar een mailtje sturen mag natuurlijk ook altijd. Wij voorzien je vervolgens van een persoonlijk advies. Een Ligua e-liquid kopen doe je bij Save Vape.