• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

LIQUA E-LIQUIDS

4
Nicotinebase heeft e-liquid van Liqua in het assortiment. Het van oorsprong Italiaanse merk staat al sinds 2009 bekend om zijn uitstekende kwaliteit e-liquid.
Lees meer
Sorteren op:

De e-liquid wordt gemaakt met de nodige zorg, waardoor jij geen negatieve ervaringen krijgt met het vapen van Liqua e-liquid. De Liqua liquids zijn geschikt voor jouw e-sigaret en je kunt helemaal zelf de smaak bepalen.

Verschillende Liqua e-liquid

Het assortiment van Liqua liquids bestaat uit verschillende smaken. Zo hebben wij aardbei, perzik, American blend, watermeloen, mentol en nog veel meer in het assortiment. Op deze manier kan iedereen een e-liquid uitkiezen die helemaal aansluit bij zijn of haar wensen. Verschillende smaken proberen kan natuurlijk ook. Bij elk product staat relevante informatie over de e-liquid en of het product nog op voorraad is. Hierdoor bieden wij volledige transparantie en weet jij precies waar je aan toe bent. De e-liquids zijn duidelijk en overzichtelijk opgesteld, waardoor jij eenvoudig een keuze kunt maken.

PG en VG verhouding

Het is belangrijk om goed op te letten welke e-liquids het beste zijn voor jouw gezondheid. De Liqua e-liquids beschikken namelijk over zogenoemde PG en VG stoffen. Sommige mensen zijn allergisch voor één van beide stoffen. De PG stof zorgt voor de smaak van de e-liquid, terwijl de VG stof zorgt voor de hoeveelheid damp. Zorg er daarom voor dat de stoffen in balans zijn. Anders kan dit als vervelend worden ervaren. Zo kan de e-liquid zorgen voor een te scherpe smaak in de keel. Onze specialisten geven hier graag meer informatie over.

Nicotinebase, jouw betrouwbare partner voor vapen

Heb jij vragen over de verschillende e-liquid van Liqua? Wij vinden het belangrijk dat jij precies weet wat het inhoudt en waar je aan begint. Vapen kan namelijk risico’s met zich meebrengen en heeft daarom invloed op je gezondheid. Wij voorzien je daarom graag van extra informatie wanneer jij daar behoefte aan hebt. Savevape is jouw betrouwbare partner voor het kopen van Liqua e-liquid.

Vragen?

Heb jij nog vragen over Liqua e-liquids, de levering of onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn telefonisch te bereiken, maar een e-mail sturen is natuurlijk ook geen probleem. Onze medewerkers voorzien je vervolgens van een persoonlijk advies.