• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

REVOLUTE E-LIQUIDS

7
Nicotinebase heeft nu e-liquid van Revolute in het assortiment. Dit Franse merk staat al jarenlang bekend om zijn goede kwaliteit e-liquid.
Lees meer
Sorteren op:

De Revolute liquid wordt gemaakt met de nodige zorg, zodat de gebruiker geen negatieve ervaringen overhoudt aan het vapen van deze e-liquid. Nicotinebase heeft verschillende soorten smaken Revolute e-liquid in het assortiment, waar jij een keuze uit kunt maken.

Verschillende Revolute e-liquid

De Revolute e-liquid dat verkrijgbaar is bij Nicotinebase bestaat uit verschillende smaken. Zo heb je de keuze uit verschillende fruit- of tabakssmaken. Door het diverse aanbod kan iedereen een e-liquid uitkiezen wat het beste bij hem of haar past. Door het aanbod van Nicotinebase heb je ook de mogelijkheid meerdere smaken te proberen, waardoor jij kunt testen welke e-liquid jij het lekkerste vindt.

Daarnaast staat bij elk Revolute e-liquid aangegeven of het nog op voorraad is. Ook kun jij bij sommige Revolute liquid de nicotinesterkte bepalen. Je kunt kiezen tussen 0 mg of 6 mg. De voorkeur is helemaal afhankelijk van jou. De Revolute e-liquid hebben allen een inhoud van 10 ml.

Verhouding VG en PG

Let bij het aanschaffen van Revolute e-liquid ook goed op de VG en PG verhouding. In het kort zorgt de VG stof zorgt voor de hoeveelheid damp en de PG stof voor de smaak. Het kan zijn dat één van de stoffen een allergische reactie bij jou veroorzaakt. Het innemen van deze stoffen kan dan zorgen voor een vervelende ervaring. Het is belangrijk te zorgen voor een juiste balans. Heb jij hierover vragen? Stel ze dan gerust aan één van onze specialisten.

Nicotinebase, jouw betrouwbare partner voor vapen

Wil jij graag de Revolute e-liquid proberen voor jouw vaper of e-sigaret? Dan is Nicotinebase een betrouwbare partner. Wij leveren gekwalificeerde vape producten en beschikken daarnaast over gecertificeerde items. Heb jij nog vragen of wil je meer weten over een e-sigaret, het vapen of e-liquid? Neem dan gerust contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers. Zij geven persoonlijk en deskundig advies, waardoor jij altijd goed voorbereid te werk kan gaan.