• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €20,-
  • Grote voorraad

VAMPIRE VAPE E-LIQUIDS

4
Nicotinebase heeft nu e-liquid van Vampire Vape in het assortiment. Dit merk, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, is bekend geworden door de verschillende smaken e-liquid die zij produceren.
Lees meer
Sorteren op:

Deze staan bekend om de goede kwaliteit en de populariteit van smaken. Met Vampire Vape liquid bent u zeker van een goede vape ervaring. Nicotinebase heeft verschillende smaken e-liquid in het assortiment waar jij een keuze uit kunt maken.

Vampire Vape e-liquid

De e-liquid van Vampire Vape die bij Nicotinebase te verkrijgen is, bestaat uit verschillende smaken. Wat overeenkomt is dat alle smaken fruitinvloeden hebben. Vampire Vape heeft smaakjes die bestaan uit citroen, bessen, kiwi, kersen en ander fruit. Door het diverse aanbod kan iedereen een e-liquid uitkiezen waar hij of zij zich het best bij voelt. Daarnaast kunnen er ook meerdere smaakjes besteld worden, waardoor je kunt testen welke jij het lekkerste vindt.

Daarnaast staat bij elk product aangegeven of deze op voorraad is en kun jij kiezen wat de nicotinesterkte van de e-liquid Vampire Vape mag zijn. Je hebt hier de keuze tussen 0 mg, 3 mg of 6 mg. Jij bepaalt dus zelf jouw nicotine sterkte. De Vampire Vape e-liquid hebben allen een inhoud van 10 ml.

VG en PG verhouding van e-liquid

Let ook goed op de VG en PG verhouding van de e-liquid. Kort gezegd zorgt de VG stof voor de hoeveelheid damp en PG voor de smaak. Het kan zijn dat jij namelijk voor één van de twee stoffen allergisch bent, waardoor het gebruik voor een vervelende ervaring kan zorgen. Zorg voor een balans van beide stoffen. Heb jij hier vragen over, stel ze dan gerust aan één van onze specialisten.

Nicotinebase, jouw betrouwbare partner voor vapen

Wil jij nu Vampire Vape e-liquid proberen voor jouw e-sigaret of vaper? Dan ben je bij Nicotinebase aan het juiste adres. Wij leveren betrouwbare vape producten en beschikken over gecertificeerde items. Heb jij nog vragen of wil je meer weten over vapen, e-liquid of andere zaken? Neem dan gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij geven jou persoonlijk en deskundig advies. Zo kun jij goed voorbereid te werk gaan.