• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €50,-
  • Grote voorraad

NIEUWS

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Verschillende soorten aroma’s

Iedereen heeft een bepaalde voorkeur wat betreft de smaak. Daar hebben wij goed op ingespeeld en een ruim aanbod samengesteld. Bij ons vind je meer dan 1000 aroma’s die ook nog eens op voorraad zijn. Er zit dus voor iedereen wel een smaak tussen die aansluit op jouw wensen. De vape aroma’s zijn verkrijgbaar in kleine flesjes zodat je ze kunt gebruiken voor het mixen.

Hieruit kun je een keuze maken, zodat je dit kunt mengen met de vape base. Echter kun je hier ook nicotine aan toevoegen, want dit wordt niet standaard verkocht op deze manier. Je kunt hiervoor nicotine boosters aanschaffen die je kunt mengen met de base flesjes. De aroma zorgt dus alleen voor de smaak van de e-liquid.

Meer weten over aroma’s?

Heb je vragen over onze aroma’s of wil je meer weten over de werking van de DIY aroma’s? Wij vertellen je graag meer over onze producten, zodat het duidelijk is wat voor stoffen er precies gebruikt worden en waar je op moet letten voor de gezondheid. Onze experts staan graag voor je klaar op werkdagen van 09:00 tot 14:00 uur.