• Persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis verzendkosten vanaf €50,-
  • Grote voorraad

NICOTINE BOOSTERS

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Nicotine boosters zijn als het ware kleine nicotine shots. Wil je deze nic boosters graag gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak jij dus normaal gesproken je eigen e-liquids voor jouw e-sigaret? Dan is het belangrijk om te weten hoe je dit precies kunt doen. Wij geven je hier meer informatie over de nicotine boosters die je kunt gebruiken voor jouw liquids en wat je allemaal moet weten voordat je een nicotine booster aanschaft. Vragen? Wij helpen je graag.

PG of VG nicotine booster

Let bij het aankopen van een nicotine booster goed op de PG of VG verhouding. Deze stoffen bevinden zich namelijk beide in een nicotine booster. Dit heeft invloed op de hoeveelheid damp die ontstaat en de sterkte van de smaak van de e-liquid. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een bepaalde stof niet helemaal kunt verdragen, dus dan is het verstandig om hier rekening mee te houden bij het uitkiezen van de juiste nicotine booster. Er bestaan namelijk ook boosters die maar één stof beschikken.

Belangrijk om te weten

Zelf e-liquids maken is natuurlijk erg leuk, omdat je steeds zelf kunt variëren wat betreft de smaak. Het is echter wel belangrijk om te weten wat je dan precies moet doen. Beschik jij al over een base? Dit is namelijk de basis van jouw liquid. Mix de nicotine booster met de base, maar let wel op de maximale nicotine in een liquid. Dit mag namelijk maximaal 10 milliliter bevatten.

Nicotine boosters kopen bij Nicotinebase

Bij onze nicotine boosters die op deze pagina staan, staat aangegeven of ze op voorraad zijn. Daardoor bieden wij transparantie naar onze klanten zodat jij precies weet wat jou te verwachten staat. Persoonlijk en deskundig advies vinden wij ook erg belangrijk, dus wij helpen je graag verder. Wil je profiteren van een gratis verzending? Bestel dan voor minimaal €50,00, want dan zijn de bezorgkosten voor onze rekening. Dat is mooi meegenomen toch? Een nicotine shot kopen doe je dus bij SaveVape.nl.

Vragen over nicotine boosters?

Echter is het wel belangrijk om goed te weten wat je aanschaft. Daarom voorzien wij je graag van een passend advies, want deze producten hebben natuurlijk wel invloed op de gezondheid. Wil jij dus een nicotine booster kopen? Raadpleeg onze specialisten dan eerst even, zodat wij je verder op weg kunnen helpen en je zeker bent van de juiste nicotine boosters voor jouw e-liquids.